Helse og fokus på arbeidsplassen

Bedre arbeidsmiljø, lavere sykefravær, økt fokus og produktivitet...
Er det mulig? Ja, det er mulig!

God helse er lønnsomt på mange måter

Studier fra det britiske folkehelseinstituttet, universitetet i Massachusetts, og universitetet i Harvard viser at mindfulness er bra forretningspraksis. Studiene viser at mindfulness på arbeidsplassen reduserte sykefraværet, økte produktiviteten, forbedret relasjonen mellom ledelse og ansatte, økte jobbgleden, samt forbedret konsentrasjon, hukommelse og læreevne. 

Mindfulness på arbeidsplassen

Mindfulness på arbeidsplassen

Mindfulness burde være alle arbeidsplassers grunnleggende HMS-tiltak! Vår metode er så effektiv at den ble håndplukket av universitetet i Harvard da de studerte mindfulness' påvirkning på hjernen. Vi skreddersyr en løsning som passer best for dere på deres arbeidsplass, så dere kan nyte de samme fruktene som Google, Microsoft Nike, Olympiatoppen, Norges Idrettshøgskole, NASA og US Air Force.

Mindfulness for omsorgsyrker

Mindfulness for omsorgsyrker

Er du lærer, sosialarbeider, sykepleier, lege, psykolog, mellomleder, tjenesteyter eller jobber i et annet hjelper-yrke? Opplever du mye stress på jobben? Føler du deg ofte overveldet av arbeidet? Ønsker du å oppleve mer klarhet og tilstedeværelse på jobben? Vi tilbyr et fire ukers program for å møte disse utfordringene på en inspirerende måte.

Lær å undervise mindfulness

Lær å undervise mindfulness

Skulle du gjerne kunnet undervise mindfulness til dine pasienter, klienter, eller elever? Er du allerede profesjonell i ditt arbeid? Vil du lære hvordan å undervise også til personer som ikke er interesserte i å ha en daglig praksis? Vi tilbyr et radikalt ni måneders online kurs i hvordan å undervise mindfulness gjennom Shinzen Youngs Basic Mindfulness System. Sentralt er også professor Ellen J. Langers forståelse av mindfulness, en forståelse som ikke er fundert på daglig meditasjons-praksis.

Mindfulness mot kroniske smerter

Mindfulness mot kroniske smerter

Kroniske smerter er kostbart for alle involverte. Basic Mindfulness tilbyr effektive verktøy med solid vitenskaplig fundament. Vår mindfulness-undervisning er basert på moderne smertevitenskap og er spesielt egnet for personer som har hatt smerter i mer enn seks måneder. Kun ti minutters praksis hver dag gir merkbare resultater!