Fokusert og rolig i alle situasjoner.

Vil du ha bedre fokus?
Mer velvære og glede?
Bedre helse?

Verktøy som passer deg?
Hjelp til å begynne?
Eller å ta det neste skrittet?

Da er du på riktig sted. Velkommen!


Vennligst velg hva du trenger hjelp til:

Join our newsletter

Once a month digest of our news, tips & freebies.

Gjennom vår effektive metode lærer du hvordan du kan redusere stress og få lavere sykefravær, bedre arbeidsmiljø, skarpere fokus og mer kreativitet på arbeidsplassen. Siden vår metode er 100% praktisk orientert tilpasses den lett ditt personlige behov og tid.

Fornøyde deltakere.

Basic Mindfulness Norge vet hva de snakker om og kan føre deg hele veien fram til ditt mål. Jeg har selv utviklet meg med deres hjelp – og følte at jeg var i trygge hender. Det gjorde jeg lurt i, og det vil du også.

Peter Svenning,
Leadership by Heart

I min jobb er fokus avgjørende for om dagen blir god eller dårlig. Med Basic Mind­fulness har jeg lært flere lett anvendelige teknikker som jeg har fått mye ut av i hverdagslivet, spesielt med hensyn til tilstede­værelse i relasjoner, økt stress­mestring og arbeids­effektivitet - både profesjonelt og privat. Kursholderne i Basic Mindfulness Norge har årelang erfaring i feltet og det gjenspeiles i måten de underviser på.

Andreas Bjerve,
lærer

Teamet utfyller hverandre med en herlig blanding av disiplin og humor, og ikke minst bærer alle preg av lang og god egenerfaring med mindfulness. Formidlings­evnen og engas­jementet de viser er formidabel, og jeg har hatt enormt glede av retreater arrangert av dem. Er du interessert i å lære mer er dette uten tvil de rette personene!»


Anette Rennesund,
jordmor

Mindfulness skal være enkelt,
inspirerende og tilpasset dine behov


For å se hva vi mener med mindfulness kan du trykke her.

Effektivt


Fordi vi har praktiske øvelser og krystallklar undervisning, lærer du mindfulness på kort tid. Vi garanterer resultater allerede etter to uker.

Fleksibelt


Basic Mindfulness tilpasses lett. Metoden brukes på arbeidsplasser, i skoler, barnehager og fengsler, samt for rusavhengige, demente, smertepasienter og personer i terapi.

Konkret


Effekten av mindfulness er grundig dokumentert. Mindfulness er som styrketrening for hjernen og innvirker på alt vi gjør. Gjør du armhevinger får du kraftigere armmuskler. På samme måte trenger du ikke å tro på mindfulness for at det skal fungere.

  • Kilde: DS Black (2013) Mindfulness Research Guide.

Resultater

Forskning viser at den positive effekten av mindfulness gjør at vi:

blir mer fokuserte på det vi gjør

blir gladere og mer tilfredse

kan planlegge med større ro og oversikt

blir mindre stressa og engstelige

får bedre relasjoner

blir mer kreative

får bedre immunforsvar og helse

kan ta avgjørelser med større sikkerhet

kan legge fra oss jobben når vi kommer hjem

Om oss

Hei, jeg heter Tord Helsingeng og har praktisert mindfulness i over tjue år.

Det som opptar meg mest i denne verden, er at folk kan bruke ressursene sine på best mulig måte. Derfor jobbet jeg lenge som kroppsterapeut, for å hjelpe folk å fri seg fra stress og smerter. Men jeg skjønte ikke hvorfor noen pasienter ble bedre, og noen ikke. Det ble et uutholdelig problem for meg at jeg ikke kunne love pasientene mine bedring. Så jeg utdannet meg som lærer i stedet, mens jeg smugleste smertevitenskap.

På denne tida oppdaget jeg også Unified Mindfulness (som dengang het Basic Mindfulness). Dette var det mest nøyaktige og fullstendige systemet for mindfulness-undervisning jeg noen gang hadde sett. Ikke bare er det ekstremt fleksibelt og kan brukes til å undervise både voksne og barn. Det er også så presist at det blir brukt til hjernestudier ved noen av verdens mest kjente universiteter. Med denne kunnskapen fór mine egne resultater i været! Som første i Norge, begynte jeg i 2008 å undervise Unified Mindfulness. Idag underviser jeg mindfulness på fjerde året på Norges Idrettshøgskole for de som blir kroppsøvingslærere, elever og lærere i grunnskolen, ledere og ansatte i næringslivet, i omsorgsyrker, og mange andre.

I dag gir jeg også kroppsterapi i privat klinikk igjen. Du kan se klinikk-sida mi her. Jeg underviser også mindfulness til pasientene, noe om er veldig effektivt for mange. Dessuten er jeg musiker og underviser gitar til nybegynnere og viderekomne. Og til noen pasienter. Musiker-sida mi kan du se her.

Basic Mindfulness Norges egen lærer.

Unified Mindfulness ble skapt av Shinzen Young, en internasjonalt anerkjent meditasjonslærer med mer enn 40 års erfaring. Han er tidligere universitetsprofessor og har samarbeidet med nevrologer fra UCLA, University of Wisconsin, University of Vermont, Carnegie Mellon University, og Harvard Medical School i sitt virke som meditasjonslærer. Shinzen skapte Basic og Unified Mindfulness for å kunne undervise meditasjon til alle – voksne, barn, smertepasienter, narkomane – og har blitt berømt for sin «oppfinnsomme, algoritmiske, og interaktive mindfulness-metode». Vi er veldig glade for muligheten til å kunne representere denne metoden i Norge. Shinzen er ikke en formell del av teamet til Basic Mindfulness Norge.

Kontakt

Ditt navn

E-post

Emne

Melding

Vil du abonnere på nyhetsbrevet vårt? Ja takk!

Vennligst skriv inn tegnene under for å hindre spam.
captcha