Nærere øyeblikk gir et bedre liv

Når du blir venn med deg selv og øyeblikket, finner du tilfredshet, helse og skaperglede.

Basic Mindfulness for privatpersoner

Våre online kurs og programmer er 100% praktisk orientert, og tilpasses lett til dine personlige behov og tid. Du kan velge programmer med undervisning i gruppe, direkte en-til-en veiledning eller ferdig innspilte kurs. Om du går glipp av en undervisningsøkt, eller vil ha opptak av en en-til-en sesjon, kan du lett laste den ned når du ønsker.

Basic Mindfulness grunnkurs

Basic Mindfulness grunnkurs

Om du vil redusere stress, få økt livsglede, mer fokus, eller forandre deg i en god retning - dette kurset gir deg verktøy så du oppnår dette. Vår metode ble håndplukket av universitetet i Harvard da de studerte mindfulness' påvirkning på hjernen fordi den er så effektiv. Derfor trenger du kun 10 minutter hver dag for merkbare resultater.

Mindfulness for omsorgsyrker

Mindfulness for omsorgsyrker

Er du lærer, sosialarbeider, sykepleier, lege, psykolog, mellomleder, tjenesteyter eller jobber i et annet hjelper-yrke? Opplever du mye stress på jobben? Føler du deg ofte overveldet av arbeidet?Ønsker du å oppleve mer klarhet og tilstedeværelse på jobben? Synes du det er vanskelig å komme igang eller holde ved like en mindfulness-praksis? Vi tilbyr et fire ukers program for å møte disse utfordringene på en inspirerende måte.

Mindfulness mot kroniske smerter

Mindfulness mot kroniske smerter

Forskning viser at meditasjon hjelper mot smerter gjennom mange nevrologiske virkningsmekanismer. Du kan lese studiene ved å trykke her, her, og her. I dette kurset vil du lære en rekke teknikker som demper smertene, og gjør at du kan leve med større livsglede og handlekraft.

Veier til flow

Veier til flow

Har du opplevd øyeblikk der du er så oppslukt av det du gjør at du glemmer tid og sted? At du virkelig koser deg så mye at du tilogmed glemmer deg selv? Vil du lære hvordan du kan raskt gå inn i denne tilstanden? I Basic Mindfulness har vi flere innganger til flow. Slik vi ser det, er dette den iboende motivasjonen som kommer fra å smake høy konsentrasjon. Vi kan også kalle denne tilstanden for «grunnleggende opplysning».

Mindfulness for viderekomne

Mindfulness for viderekomne

Dette programmet er for deg som har meditert en stund og ønsker å komme dypere, eller du har møtt på utfordringer i din praksis du trenger å få nye perspektiver på. Vi trenger alle veiledning på stien og Basic Mindfulness har måter å formidle dette på som er krystallklare og jordnære, medfølende og dyptpløyende.

Lær å undervise Basic Mindfulness

Lær å undervise Basic Mindfulness

Vil du undervise mindfulness til dine pasienter, klienter, eller elever? Er du allerede profesjonell i ditt arbeid? Vil du lære hvordan å undervise også til personer som ikke er interesserte i å ha en daglig praksis? Vi tilbyr et radikalt ni måneders online kurs i hvordan å undervise mindfulness gjennom Shinzen Youngs Basic Mindfulness System. Sentralt er også professor Ellen J. Langers forståelse av mindfulness, en forståelse som ikke er fundert på daglig meditasjons-praksis.